Facebook
Twitter
Instagram
Bize Yazın
Basında Biz
MİMARLAR ODASI KAYSERİ ŞUBESİ MECLİS'TE
  01 Mart 2022

Şube yönetim kurulumuz;
24 Şubat 2022 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş Bey’i, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sayın Çetin Arık Bey’i, İyi Parti Milletvekili Sayın Dursun Ataş Bey’i ziyaret etti. “Mimarlık mesleğinin sorunlarına karşı öneriler” adlı önergemiz milletvekillerimize ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Özdemir Bey ile milletvekili Sayın Baki Ersoy Bey’in danışmanlarına iletildi. Önergemizin mecliste takibini sağlamak adına dilekçe haline getirilen metin ise TBMM Dilekçe Komisyonu Katip Üyesi Kırşehir Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli Bey’e takdim edildi.
25 Şubat 2022 tarihinde ise Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki Bey’i ziyaret ederek önergemizi sundular. Ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı meslektaşımız Elif Uz Hanımefendi’yi ziyaret ederek UYDS sistemi ile ilgili taleplerimizi ilettiler.
Yönetim kurulumuz tarafından hazırlanan önergede bulunan madde başlıklarına internet sitemizin duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.